Skole - lekser - trening

I dag begynnte skolen 08.15 som den alltid gjør ... tidlig, men blir vell vant til det. Det var en vanlig skoledag, hadde musikk i førstetimen også matte og samfunsfag (?) Sluttet tidlig da, kvart over ett. Men det som er bra men 8.klasse er att vi får dra hjem i frimenuttene og på butikken da, men vet ikke om jeg kommer til og gjøre det så mye da? Jeg er glad jeg bor nærme skolen så jeg ikke trenger og sykkle så langt, og at jeg ikke trenger og skynte meg hjem med en gang vi har kommer, men samma det! Skal ikke sitte her og skrive om hvor kort det er hjemmefra til skolen. Men etter skolen dro jeg hjem og begynnte med lekser, myyye lekse vi har!! Vi har leksene i 2 uker, så vi trenger ikke stresse! Har gjort to fag idag , matte og engelsk. Sykt mye lekser i matte!! Etter det var det fotballtrening i varmen, deilig og trene igjen på ca 1 uke. Legger ut bilder, håper du liker de! Ha en fin dag.


Alle bøkene så langt, de var tunge!


Fine? ._.

Matte leksene, det jeg har støket ut har jeg gjort. Hehe, mye eller?

Har du fått/gjort lekser?

3 kommentarer

Tanja

23.aug.2011 kl.22:08

Lykke til på skolen - tror du er flink :-)

Eli

23.aug.2011 kl.22:33

blir du sur hvis jeg sier at Ida og Benjamin har lite lekser....de jobber unna det de skal gjøre under skoletid! Det er sjelden de har lekser med seg hjem!

linamsin

25.aug.2011 kl.07:24

det er sykt mye bøker og sykt mye lekser :O

Skriv en ny kommentar

Edle ♥

Edle ♥

12, Fauske

Hellu, jeg er ei jente på snart 13 år som bor i Trondheim! Jeg liker og spille fotball og elsker og hvere med venner! Jeg elsker og blogge, og fotografere! Jeg blogger delivis hver dag, veldig hyggelig om du kommenterer når du først er her! Ha en fin dag videre, klem fra Edle! ♥

Kategorier

Arkiv

hits