Kjempebra tips mot uren hud og kviser

Denne videoen er kjempe nyttig og billig! Jeg har ikke prøvd det selv, men hvis jeg finner på og gjøre det en gang ,skjer det!! (haha) På denne videoen tar den bort hudormer (hudormer er ikke ormer som er i huden) du kan også gjøre det i hele ansiktet! Den fungerer som en ansiktsmaske som du skal rive av! Jeg er plaget med kviser og uren hud selv, så jeg skal prøve denne en gang, jeg har prøvd veldig mye selv , det hjelper ! Så jeg skal begynne og lage innlegg der jeg anbefaler produkter en dag. Men her er en video jeg fant på youtube! Spill den av og prøv den selv, kanskje den er nyttig mot deg også?

 

10 kommentarer

Kamilla Sagen :)

30.jul.2011 kl.12:30

Tusen takk for kommnetar ;)

Utrolig bra tips :D

vonhippie

30.jul.2011 kl.12:30

Et tips som mine barn brukte da de var i tenårene... Det eneste som virker mot dårlig hud, kviser og andre styggedommer, er å investere 100 kr på apoteket - ei flaske som heter Dr. Scott Mathisens Hudvann. Smør dette på morgen og kveld, så skal du se :))) Alt dette andre er mer reklame enn virkningsfuldt. Lykke til.. og hold deg unna fete kremer :)

jdbiieber

30.jul.2011 kl.12:42

Takk for tipset, skal teste det ut! :D

juneke

30.jul.2011 kl.13:29

Ganske bra tips, og billig! :)))
nice, før de som kanj bruk :)
bra tips, takk ! :)

30.jul.2011 kl.19:01

Takk for tipset <3
sv. kommentarene kommer i løpet av helgen, jobber med en oppgave i kveld! har du blitt lurt 3 ganger av meg ? :(
sv. jeg tror ikke jeg har lurt folk, for jeg kommenterer alltid som jeg sier, men om du leser teksten min, så står det at jeg kommenterer desverre ikke tilbake om man ikke skriver hvor mange stemmer man har stemt! dette for og unngå at folk ikke lyver. du må huske og lese kravene først, og skrive hvor mange stemmer du har stemt, men om du har blitt lurt av meg, så lover jeg og gi deg hvertfall 10 kommentarer! :) og jeg beklager så meget om du er "lurt" av meg, har kanskje oversett noe, etter som det har vært flere kommentarer! :)

Edle ♥

30.jul.2011 kl.22:17

Neinei, du må ha missforstått! Jeg har blitt lurt av andre med den saken, at hvi jeg stemmer skal jeg få 5 kommentarer! Så gjør jeg det, men så får jeg ingen kommentarer! Selfølgelig gjør ikke du det :-D

Skriv en ny kommentar

Edle ♥

Edle ♥

12, Trondheim

Hellu, jeg er ei jente på snart 13 år som bor i Trondheim! Jeg liker og spille fotball og elsker og hvere med venner! Jeg elsker og blogge, og fotografere! Jeg blogger delivis hver dag, veldig hyggelig om du kommenterer når du først er her! Ha en fin dag videre, klem fra Edle! ♥

Kategorier

Arkiv

hits